Tools

Tools

 

Tools

Ga spelenderwijs Gezond Groeien

Wij hebben verschillende – unieke – bordspellen ontwikkeld om de vijf stappen tot een gezond groeibedrijf samen met je team te beleven en waar te maken! Onze methode van spelontwerp is zeer succesvol gebleken om voor verschillende organisaties nieuwe groeipaden te ontdekken en waar te maken. Samen met collega’s kan je binnen een dagdeel werken aan de groeistrategie van je bedrijf, je groeiverhaal vormgeven, of juist de groeimotor versterken! Voor kleine en grote groepen, met of zonder spelleider.

Masterclasses - snel op de hoogte van de laatste trends

Wil je snel en effectief je kennis bijspijkeren? Kom dan naar een van onze masterclasses. We nemen je mee in de vijf stappen tot gezonde groei! Je krijgt les van top academici en praktijk professionals. Er zijn masterclasses over ieder van de vijf stappen van gezonde groei.

Begeleiding en spreker

We helpen ondernemers, bedrijfsleiders, starters en doorgroeiers met het realiseren van hun ideeën en plannen. Onze toegevoegde waarde is helpen ideeën scherper maken en prioritiseren, bouwen van momentum en mobiliseren van mensen, middelen en expertise, en het ontwikkelen van de juist groeivaardigheden.

Onze aanpak is flexibel in functie van het te bereiken doel. Twee generieke fases die we meestal doorgaan zijn

Scan

We bespreken en analyseren uw plannen en uitdagingen met uzelf en andere belanghebbenden, bepalen wat nodig is, identificeren eventuele obstakels om ze te realiseren en bouwen samen met u een high level “roadmap” en actieplan.

Waarmaken

Op basis van de output van de SCAN fase gaan we de ambities verder concretiseren in samenwerking met de ondernemer en via workshops, focus sessions, enz ... met de voornaamste “stakeholders”. Daarna stellen we een plan van aanpak op, mobiliseren we middelen en - indien relevant - brengen we de juiste experten rond de tafel. Indien gewenst verzorgen we ook de verdere project coördinatie en opvolging. Hoofddoel is om de ambities te realiseren.

Indien gewenst kunnen we in een volgende stap de ondernemer verder begeleiden via vooruitgangs- en opvolgmeetings, coaching en/of stuurgroepen.

‘Living cases’ van gezonde groeibedrijven

Op basis van onze onderzoeken hebben we verschillende living cases gemaakt over Nederlandse groeibedrijven. Deze zijn beschikbaar via het Case Centre. Je kunt de cases gebruiken voor uw eigen talentontwikkelingsprogramma’s over juist als inspiratie voor jezelf als ondernemer. Om nog meer te leren van andere organisaties.

Contact

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   T         J